Homepagina Sites van de maand Dienstverleners FAQ Contact - Help Nieuwsbrief Login exploitant

en fr Meetingrooms : Verhuur van zalen
U bent hier: Homepagina
Dienstverleners
Dienstverleners :

FAQ (Frequently Asked Questions)

1. Hoe zoek ik een zaal op ?

Selecteer de provincie, het budget, het kader en het type evenement dat u wenst te organiseren. Indien u al een concreet zicht heeft op het aantal personen dat aanwezig zal zijn, kunt u eveneens de capaciteit invullen. U ziet vervolgens een lijst verschijnen met alle zalen op onze site die in overeenstemming met zijn met uw vraag. U hoeft niet alle velden te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld volgende procedure volgen: ik zoek een zaal voor een seminarie in Waals Brabant en ik beschik over een budget van 1.500€. De zoekmotor toont u dan een lijst met zalen die voldoen aan deze criteria.
Het is mogelijk dat u een zaal kent, maar dat u deze niet terugvindt op meetingrooms.be. Wees dus niet te beperkend in uw zoekproces, het is mogelijk dat het etablissement dat u zoekt anders geschreven wordt.
Klik op « uitgebreid zoeken », voor een meer uitgebreide zoekopdracht. U kunt nu meer criteria aanduiden en zo gerichter zoeken!

2. Hoe kan ik meer informatie terugvinden over een zaal ?

Als u een zoekopdracht uitgevoerd heeft, komt u op de resultatenpagina terecht waarop u alle zalen terugvindt die in overeenstemming met zijn met uw vraag. Door op de zaal van uw keuze te klikken, krijgt u toegang tot de openingspagina van deze zaal. U vindt hier de naam, de gegevens (adres, tel/fax), een e-mailadres, foto’s, het budget, de ligging van de zaal en de verschillende faciliteiten terug, waarover deze zaal beschikt. In enkele gevallen zal u ook meer gedetailleerde informatie aantreffen over de zaal. U zal dan bijvoorbeeld van hieruit ook kunnen doorklikken naar de verschillende detailpagina’s van de verschillende zalen die zich op dezelfde plaats bevinden en u zal tevens kunnen doorklikken naar de website.

3. Hoeveel zalen staan er vermeld op meetingrooms.be ?

In totaal 2696

4. Waar vind ik de contactgegevens terug van een zaal ?

Het adres van de zaal, het e-mailadres en het website-adres vindt u terug op de detailpagina van de zaal zelf.

5. Hoe kan ik mijn mening geven of suggesties doen over de site ?

U kunt uw vragen, meningen en suggesties aan ons overbrengen door op Aide & Contact. te drukken.

ontdekking

Loup et Moi

Ukkel
Loup et Moi meer informatie

Nieuw

Mozaik Etterbeek

Abc def Zaventem

Chez Mathilde Rochefort

Loup et Moi Uccle

Barrière De Transinne Transinne